Resultaten voor cafe gemert

 
 
cafe gemert
Café Gijik Gemert Lunchen, Borrelen Dansen Café Gij Ik Lunchen Borrelen Dansen Gemert.
Heerlijk in het zonnetje op ons terras met een geweldig uitzicht over het mèrtveld met op de achtergrond het middeleeuws kasteel van Gemert. Wekelijks programmeert GijIk live muziek op zondagmiddag en regelmatig op zaterdagavond. Op vrijdag en zaterdag ondergaat ondergaat GijIk vanaf 11 uur langzaam een kleine metamorfose, de lichten worden gedimd en de muziek krijgt een paar tikjes.
Cafe De Sport Gemert Gemert Bar, Café Facebook.
Martijn van der Burgt heeft een nieuwe foto toegevoegd aan de tijdlijn van Laatste Carnaval Bij Cafe De Sport bij Cafe De Sport Gemert. 28 februari 2017 Gemert, Noord-Brabant, Nederland. Martijn van der Burgt is bij Cafe De Sport Gemert.
t Ridderhof Gemert Eten, Drinken, Feesten.
Zelfs afhalen kan, om lekker thuis op te eten. Door de verschillende mogelijkheden in eten, drinken en dansen, is t Ridderhof geschikt voor bijna elk feestje. Een babyshower of personeelsfeest, dat langverwachte jubileum of die ene extravagante verjaardag. 5421 CW Gemert.
Is De Piemel van Jos een kroeg of een hobbyruimte? Omroep Brabant.
Is De Piemel van Jos een kroeg of een hobbyruimte? GEMERT Jos van der Kruyssen uit Gemert heeft een hobbyruimte achter in zijn tuin. Het Peelland Interventie Team viel er vrijdag binnen, omdat het om een illegale kroeg zou gaan.
agenda Archieven Café Gij Ik Lunchen Borrelen Dansen Gemert.
Carnaval 2016 Café Gij Ik Lunchen Borrelen Dansen Gemert op Frühstuck Of Ge Waorst Lust GijIk. Agenda januari 2016 Café Gij Ik Lunchen Borrelen Dansen Gemert op GijIks Bar Challenge 2016. Kerstborrel Café Gijik Gemert Lunchen Borrelen Dansen op Gemertse Plank.
Cafe Gemert De Telefoongids.
Geopend op Zondag 2. Toon 9 resultaten. Café in Gemert. Cafe in Gemert. Café-Bar De Bedoeling. Berglarenstraat 53, 5421HL, Gemert. 06-24341812 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Down Town Café. Diederikstraat 5, 5421EV, Gemert. https//www.detelefoongids.nl/down-town-cafe/11784205/5-1/sn11784205: 0492-362910 Toon nummer Plan route KvK-gegevens.
cafés in Gemert Oozo.nl.
is gevestigd op Koksedijk 25 te Gemert en is actief in de branche Cafés. Gemert-Bakel Gemert Verspreide huizen Kampen-Esdonk 5421ZB. Opgericht in maart 2013. De onderneming Dientje is gevestigd op Kerkstraat 9 te Gemert en is actief in de branche Cafés.
Feesten, zalen en catering in Gemert en omstreken bij Dientje.
Dientje te Gemert heeft diverse sfeervolle zalen die uitgebreide mogelijkheden bieden voor kleine en grotere groepen van tien tot 350 personen? In 2012 is het tuin terras gerestyled. Kiest u ervoor om een bijeenkomst of feest op locatie te houden?

Contacteer ons