Meer resultaten voor gemert museum

 
 
gemert museum
Alle musea in Gemert en omgeving WhichMuseum.
Dit is het overzicht van alle musea in Gemert en omgeving. In Gemert zelf zijn 2 musea. De lijst is gesorteerd op alfabetische volgorde. Je kunt ook een overzicht bekijken met dingen om te zien en doen in Gemert. Museum Adres Stad Cat.
Museum de Kluis open Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel.
Het museum is ook op dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en op woensdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur te bezoeken. Ook groepen zijn van harte welkom bel voor een afspraak: l.verstraatenjansen@chello. Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend. 21 augustus 2019 Uit. Iedereen bijzonder op. Even op nul. Online de krant bekijken? Ook dat is mogelijk. Volg ons ook op Twitter! Explosie in huis aan de Horst. Fietser gewond na botsing met geparkeerde auto. Getuigen inbraak supermarkt Gemert gezocht.
museum van alles wa Openingstijden museum van alles wa in Gemert.
Op deze pagina zie je een overzicht met museum van alles wa vestigingen in Gemert. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke museum van alles wa vestigingen het meest in jouw buurt zijn.
museum Gemert Nederland.
Vandaar onze naam; bromfiets 50cc crossmotor, museum van alles wa in Gemert. Als u een rit organiseert, of in groepjes, of alleen gaat rijden kunt u altijd een bezoek brengen aan ons museum. Maar ook als u bij ons even wil rusten bent U van harte welkom, in ons Café, of Terras.
Motorenmuseum Gemert open voor publiek Omroep Brabant.
Motorenmuseum Gemert open voor publiek. Ad Opheij is trots op zijn museum foto: Floyd Aanen. 150 motoren staan netjes op een rij foto: Floyd Aanen. Een rondje door het museum. GEMERT Het motorenmusem van Ad Opheij in Gemert is eindelijk open.
Boerenbondsmuseum Gemert VVV De Peel.
Voor een authentieke Brabantse koffietafel bent u bij het Boerenbondsmuseum eveneens aan het juiste adres. Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij een bijzonder Dagje Gemert. Een bezoek aan het Boerenbondsmuseum is absoluut de moeite waard. In Brabant zeggen we houdoe!
Nostalgische kermis BB Museum Omroep Centraal lokale omroep Gemert-Bakel.
Nostalgische kermis BB Museum. Hij wordt steeds groter de Nostalgische Kermis van het Boerenbondsmuseum in Gemert. Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend.
Bezoekersinformatie voor het Boerenbondsmuseum in Gemert.
Recensie voor museum Boerenbondsmuseum. Fijn dat u een recensie voor dit museum wilt geven. Geef hier uw mening en uw naam mag ook een alias zijn als u dat liever wilt. Het kan handig zijn om ook uw email te geven als we nog even over uw recensie willen overleggen, maar het is niet verplicht.
Boerenbondsmuseum in Gemert Zie meer met MuseumTV.
In 1984 werd dan eindelijk de koopakte gepasseerd en op 1 januari 1985 aanvaarde de afdeling Gemert van de Noordbrabantsche Christelijke Boerenbond NCB het pand als eigendom. Het museum is inmiddels verder gegroeid. In 2007 is er een veldkapel ter ere van Gerlachus van den Elsen geopend.
Museum, Galerie, Tentoonstelling Boerenbondsmuseum Gemert Noord Brabant www.eropuitineigenland.nl.
Museum, Galerie, Tentoonstelling. Je knippert met je ogen en ineens sta je in het Brabantse boerenleven van een eeuw geleden. Het Boerenbondsmuseum is een bijzonder Brabants openluchtmuseum. Het is een weergave van een Brabants dorp aan het begin van de vorige eeuw. Zo is er een boerderij met levende dieren, een gezellig dorpsplein met verschillende ambachtshuisjes en functionerende replicas van verschillende fabrieken, zoals die begin vorige eeuw in Brabantse dorpen waren gehuisvest. Geschikt bij slecht weer. Contactgegevens en locatie. 5421 NJ Gemert.
Boerenbondsmuseum Gemert Brabants Erfgoed.
Er worden door vrijwilligers regelmatig demonstraties gegeven en de velden en akkers rondom het museum worden nog bewerkt zoals vroeger. Voor groepen vanaf 10 personen zijn er verschillende arrangementen mogelijk en kunnen Brabantse koffietafels worden genuttigd. Pandelaar 106 5421NJ Gemert Website Contact.

Contacteer ons