Resultaten voor boerenbondsmuseum gemert

 
 
boerenbondsmuseum gemert
Vakantiefoto's' Boerenbondsmuseum Gemert. Bekijk de foto's' Zoover.
Appartementen BB s Bungalows Campings Chalets. Hostels Hotels Vakantiehuizen Vakantieparken Villa's.' Bestemmingen Accommodaties Vakanties Blog Review toevoegen. Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen. Veilig betalen met. Wij zijn aangesloten bij. Chat met ons. 31 20 299 34 48.
Boerenbondsmuseum Gemert, een leuk dagje uit.
Gezin met kinderen 0-6, Gezin met kinderen 7 14, Senioren, Groep volwassenen, Familie jong en oud, Educatief, Voertuigevenement. Boerenbondsmuseum Gemert Gezin met kinderen 0-6 Gezin met kinderen 7 14 Senioren Groep volwassenen Familie jong en oud Educatief Voertuigevenement. Geef je beoordeling.
Home. Home.
En alweer voor de 6e keer bij het Boerenbondsmuseum. En daar mogen we allemaal trots op zijn! Met dank aan alle vrijwilligers van het Boerenbondsmuseum en iedereen die eraan meewerkt. Het Winterpleinfestijn wordt georganiseerd samen met Stichting Winterpleinfestijn Gemert. Op www.Winterpleinfestijn.nl vind je alle informatie over het evenement.
Boerenbondsmuseum Gemert VisitBrabant.
In deze periodes is het museum geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Het Boerenbondsmuseum is altijd gesloten op: 27 april Koningsdag, 25 december 1e Kerstdag, 1 januari nieuwjaarsdag. Bekijk de actuele openingstijden op de website. Betaalmogelijkheden: Contant, PIN. Bezoek de website van Boerenbondsmuseum Gemert.
Boerenbondsmuseum Gemert, Gemert, dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes, kind, kleinkinderen, korting, kleinkind, prijs, uit, eropuit, opstap, uitgaan, uitstapje, eruit, uitjes,
Activiteiten in Gemert. Attractieparken in Gemert. Goedkoop droog dagje in Gemert. Dagje uit in Noord-Brabant, Pretparken in Noord-Brabant, Activiteiten in Noord-Brabant, Kinderfeestje in Noord-Brabant. Goedkoop Benzine tanken in Gemert. Voordelig Diesel halen in Gemert. LPG tegen een lage prijsn in Gemert.
Boerenbondsmuseum Gemert 12 reviews DagjeWeg.NL.
Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Pandelaar 106 5421 NJ Gemert. Gemeente Gemert-Bakel, Noord-Brabant. bekijk de uitstapjes in de buurt. boek een verblijf nabij Boerenbondsmuseum. Prijsinformatie is indicatief en per persoon. Volwassenen: 600, p.p. Kinderen: 300, p.p. Let op: prijzen zijn altijd prijzen vanaf, vrijblijvend en onder voorbehoud. Kinderen tot en met drie jaar hebben gratis toegang. De kinderprijs geldt van vier tot en met twaalf jaar. De Museumjaarkaart is niet geldig. Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Invalidentoilet Lift Rolstoeltoegankelijk Een enkel ding is helaas niet te bezoeken met een rolstoel. Er zijn wel een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar in het museum en geleidehonden voor visueel, auditief en motorisch gehandicapten zijn, in tegenstelling tot andere viervoeters, wel toegestaan in het museum.

Contacteer ons